Sokrua seinille ja makuuhuone kesäväreihin!

Yhteistyössä: Sokru

Kuten olen todennut aikaisemminkin, Pirkanmaalta löytyy ja tulee paljon hyvää, kuten tämä kerta kaikkiaan sympaattinen Sokru <3, joka on Outi Virtasen graafista suunnittelua, kuvituksia ja kuosisuunnittelua sekä kaikenikäisille suunnattuja taidekasvatustyöpajoja toteuttava yritys (edit. nykyään suunnittelutoimisto). Törmäsin tähän yhden naisen monitoimiyrityksen ja sen tuotteisiin taannoin Kaapelin joulussa ja vietin hyvän tovin myyntiständillä ihastellen. Joku näissä kuvissa herättää itsessäni voimakkaan positiivisen ja nostalgisen tunteen. Liekö itselläni ollut lapsena kuvakirja vastaavan tyylisellä kuvituksella? Mene ja tiedä, mutta ihania ja vetoavia kuvia Outi tekee!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Secrets
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Forest Buddies
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Night Flowers

Kevätauringon alkaessa paistaa iskee tavallisesti tarve uudistaa. Kun makuuhuoneeseen vielä taannoin hankittiin pojille uutuuttaan hohtava kerrossänky (ostamme harvoin mitään uutena), tarve entrata huoneen ilmettä oli vielä ilmeisempi. Piristykseksi aikaisemmin musta-valko-harmaaseen huoneeseen päätin siis hankkia muutaman uuden posterin ja vaihtaa tekstiilejä reippaasti värikkäämpiin.

Sokru_Mountain
Mountain

Ensi töikseni suuntasin Sokrun verkkokauppaan, jonne olikin tullut vuoden vaihteen jälkeen uusia ihania töitä, joista erityisesti Uni nousi suursuosikikseni. Mieheltä tuli tähän kuitenkin jyrkkä ei, hänen kokiessaan sen jotenkin synkäksi (eiiiiih, miksi kysyin??), joten jouduin vastahakoisesti luopumaan suunnitelmastani ripustaa tämä ihanuus makuuhuoneen seinälle. Monista hyvistä vaihtoehdoista päädyimme neutraalimpiin Mountain ja Night Flowers julisteisiin, jotka sopivat monen väriseen ja tunnelmaiseen sisustukseen. Myös Kaapelilta Sokrun standilta pojille ostamani Hide and Seek juliste pääsi niin ikään makuuhuoneen seinälle kerrosängyn viereen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Night Flowers & Mountain

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hide and Seak

Värikkäät tekstiilit löytyivätkin omasta takaa, sillä kaapissa vuoroaan oli odottanut jo pitkään Marimekon Pop-kankaasta ommellut tyynynpäälliset sekä verho. Pojille oli myös hommattu uuteen sänkyyn päiväpeitoiksi värikkäät viltit, jotka sattuivat sopimaan sekä kankaiden että taulujen värimaailmaan. Saatuamme sisustusprojektin ahkerien apulaisten kanssa valmiiksi, oli ihanaa käpertyä päiväunille kesäisen tunnelmaiseen makuuhuoneeseen 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraa Perheestä blogia Instagramissa ja Facebookissa!

Ps. Jos Sokrun kuosit miellyttävät, käy kurkkaamassa Ehtavaatteen tuotteita, joista löytyvät ainakin Blue Dreams trikookankaana ja Uni valmistunikana. Kannattaa liittyä myös seuraamaan esimerkiksi Sokrun Facebook-sivuja, niin pysyt ajantasalla kaikista ihanista uutuuksista!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s